099/590-3607 btp.trgovina@gmail.com

Zaštita za drvo i metal

Drvo u svom osnovnom obliku daje utisak prirode u našem domu. Drvene obloge na fasadi i u unutarnjim prostorima kao i namještaj od prirodnog drva nam daje osjećaj topline i ugode. Drvo je na žalost izloženo starenju i raznim štetočinama te ga je potrebno primjereno zaštititi i njegovati. Za zaštitu možemo koristiti lazurne premaze kod kojih zbog transparentnosti tekstura drva ostaje vidljiva, ili pokrivne boje različitih nijansi, koje su na raspolaganju i u sustavu JUMIX.

Zaštita drva

Lazurni premazi JUBIN s prozirnim mikropigmentima zajedno s vezivom prodiru u drvo i štite ga od atmosferskih utjecaja te čuvaju njegov prirodan izgled. Drvo koje je izloženo vanjskim utjecajima je potrebno zaštititi od štetočina-insekata i djelovanja mikroorganizama kako bi se izbjeglo truljenje i propadanje. U JUB-u nudimo iznimno učinkovit proizvod za zaštitu drva-JUBIN Impregnacia. JUBIN Decor je sa temeljnim premazom primjeren za sustavnu zaštitu drva te obojanoj površini daje lijepi estetski izgled.

Zaštita i njega metala

U našim domovima često imamo površine koje zbog hrđanja treba hitno zaštiti od korozije. Istovremeno obojana površina postaje ljepša. Od proizvoda marke JUBIN želimo posebno izdvojiti JUBIN Metal koji odlično štiti metalne površine i bez temeljnog premaza. Proizvod ima odlične osobine za zaštitu od korozije i može se nanijeti direktno na metal. U sustavu sa JUBIN Metal primerom može se upotrebljavati i na podlogama: aluminij, cink i bakar.